Bestelinformatie

Bijna beroemd is in 2013 ontstaan uit een groot aantal ‘favorieten’ op Twitter. Want hoe leuk is het om met een shirt met jouw eigen of een andere geniale quote rond te lopen?

Je kunt nu al uit meer dan 50 quotes kiezen die jij bedrukt wil zien op een shirt, kussensloop of delftsblauw tegeltje en er komen steeds meer quotes bij! Kun je nu niet kiezen uit dat grote scala aan mogelijkheden? Kijk dan even bij de meest verkochte items, zoek op categorie in de categorieënbalk rechts of gebruik de searchbalk om te zoeken op de verschillende bedenkers van de quotes.

Jouw favoriete quote gevonden? Bekijk dan rustig even de prijslijst om te kiezen op welk product jij deze quote terug wil zien. Vervolgens is het tijd om te customizen. Een ander lettertype voor jouw tekst of bepaalde woorden of de gehele tekst in een andere kleur of grootte? Geen probleem.

100% zeker van je keuze? Dan kun je gaan bestellen! Dat doe je eenvoudig door jouw keuzes in te voeren in de daarvoor bestemde velden. Het product wordt naar je opgestuurd zodra het geldbedrag is ontvangen. Je betaalt geen verzendkosten!

Heb je nog vragen, opmerkingen, verbeteringen of toevoegingen? Neem dan snel contact op met Bijna Beroemd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s